Home / Aktivnosti / PRIZNANJE 2019 – Kategorija “Korporativne komunikacije za mala i srednja preduzeća”

PRIZNANJE 2019 – Kategorija “Korporativne komunikacije za mala i srednja preduzeća”

Konkurs Društva Srbije za odnose s javnošću za prijavu radova za ovogodišnju 22. po redu dodelu godišnjih nagrada – PRiZNANJE 2019. otvoren 11. marta i trajaće do 12. aprila 2019. godine.

Pozivamo vas da prijavite svoje najbolje radove iz oblasti komunikacija do navedenog roka!

PRiZNANJE je nagrada koja se dodeljuje na PRiJEMU za najkvalitetnije i najbolje komunikacijske aktivnosti u prethodnoj godini. Nagrađuju se istaknuti pojedinci i organizacije koji su na najbolji način osmislili i realizovali komunikacije sa određenim javnostima. Tokom godina, ova nagrada i sam događaj postali su prestižni vid profesionalne afirmacije, tako da na konkurs za dodelu PRiZNANJA, svoje aplikacije, osim pojedinaca, šalju i najuglednije organizacije, institucije, agencije.

Nagrada “KORPORATIVNE KOMUNIKACIJE ZA MALA I SREDNJA PREDUZEĆA”

Nagrada se dodeljuje za najbolji korporativni komunikacijski projekat za mala i srednja preduzeća poslovnog sektora prema zvaničnoj kategorizaciji Agencije za privredne registre (manje od 250 zaposlenih).

Prošlogodišnji dobitnik PRIZNANJA u ovoj kategoriji je kompanija REPRESENT COMMUNICATIONS za projekat “DA POSAO KLIKNE”, kompanija DHL.

Edukativne radionice o internet trgovini „Da posao klikne“ osmišljene su sa ciljem da preduzetnici i predstavnici malih i srednjih preduzeća dobiju korisne i praktične informacije o ponašanju i očekivanjima internet kupaca, korišćenju kartica prilikom plaćanja, povezivanju naloga sa bankarskim računom, promovisanju prodaje na raznim onlajn kanalima i društvenim mrežama, prekograničnoj trgovini, novostima i dosadašnjim rezultatima.

Radionice su se održale širom Srbije, a okupljale su široku publiku: preduzetnike koji žele da pokrenu internet prodavnicu, trgovce koji su već razvili svoju internet prodavnicu, ali i one sa kojima e-trgovci sarađuju, kao što su IT kompanije, marketing stručnjaci, pravnici i drugi. Projekat organizuje Privredna komora Srbije, uz podršku kompanije DHL International Beograd.

Više informacija o samom konkursu možete pronaći na sledećem linku: http://pr.org.rs/raspisan-konkurs-za-priznanje-2019/

About urednik

Još novosti

Održan How2PR – Stanje PR struke za vreme i nakon pandemije

U organizaciji Društva Srbije za odnose s javnošću 28. maja 2020. godine održan je prolećni …