Home / Aktivnosti / PRIZNANJE 2019 – Kategorija “PR komunikacija u integrisanim kampanjama”

PRIZNANJE 2019 – Kategorija “PR komunikacija u integrisanim kampanjama”

Konkurs Društva Srbije za odnose s javnošću za prijavu radova za ovogodišnju 22. po redu dodelu godišnjih nagrada – PRiZNANJE 2019. otvoren 11. marta i trajaće do 12. aprila 2019. godine.

Pozivamo vas da prijavite svoje najbolje radove iz oblasti komunikacija do navedenog roka!

PRiZNANJE je nagrada koja se dodeljuje na PRiJEMU za najkvalitetnije i najbolje komunikacijske aktivnosti u prethodnoj godini. Nagrađuju se istaknuti pojedinci i organizacije koji su na najbolji način osmislili i realizovali komunikacije sa određenim javnostima. Tokom godina, ova nagrada i sam događaj postali su prestižni vid profesionalne afirmacije, tako da na konkurs za dodelu PRiZNANJA, svoje aplikacije, osim pojedinaca, šalju i najuglednije organizacije, institucije, agencije.

Nagrada “PR KOMUNIKACIJA U INTEGRISANIM KAMPANJAMA”

Nagrada se dodeljuje za najbolji projekat integrisane komunikacije sa težnjom ka ostvarivanju projektovanih ciljeva.

Prošle godine nagrada u ovoj kategoriji dodeljena je Beogradskoj filharmoniji za kampanju Filharmonijski piknik.

Beogradska filharmonija je 25. juna 2017. održala prvi koncert na otvorenom, ujedno i najveći koncert klasične muzike u istoriji Srbije, na kome je prisustvovalo između 25 i 30 000 ljudi. Koncert je bio poklon publici iz cele zemlje i regiona. Beogradska filharmonija je pozvala publiku da sama izabere program koncerta, glasanjem na sajtu institucije za listu od 25 najpopularnijih numera klasične muzike. Pod upravom šefa-dirigenta Gabrijela Felca, orkestar je izveo kompozicije kojima je publika dala najviše glasova, a specijalni gost bio je čuveni maestro Zubin Mehta. Filharmonija je pozvala na koncertni piknik i to na lokaciji gde se planira izgradnja nove zgrade u novobeogradskom bloku 13, na kojoj nikada nisu priređivani slični projekti.

Više informacija o samom konkursu možete pronaći na sledećem linku: http://pr.org.rs/raspisan-konkurs-za-priznanje-2019/

About urednik

Još novosti

Održan #How2PR – Komunikacija održivog razvoja u privredi i medijima

Bez komunikacije održivi razvoj ne bi bio moguć! Društvo Srbije za odnose s javnošću u …