Home / Aktivnosti / PRIZNANJE 2019 – Kategorija “Upotreba digitalnih medija i novih tehnologija u komunikaciji”

PRIZNANJE 2019 – Kategorija “Upotreba digitalnih medija i novih tehnologija u komunikaciji”

Konkurs Društva Srbije za odnose s javnošću za prijavu radova za ovogodišnju 22. po redu dodelu godišnjih nagrada – PRiZNANJE 2019. otvoren 11. marta i trajaće do 12. aprila 2019. godine.

Pozivamo vas da prijavite svoje najbolje radove iz oblasti komunikacija do navedenog roka!

PRiZNANJE je nagrada koja se dodeljuje na PRiJEMU za najkvalitetnije i najbolje komunikacijske aktivnosti u prethodnoj godini. Nagrađuju se istaknuti pojedinci i organizacije koji su na najbolji način osmislili i realizovali komunikacije sa određenim javnostima. Tokom godina, ova nagrada i sam događaj postali su prestižni vid profesionalne afirmacije, tako da na konkurs za dodelu PRiZNANJA, svoje aplikacije, osim pojedinaca, šalju i najuglednije organizacije, institucije, agencije.

Nagrada u kategoriji “UPOTREBA DIGITALNIH MEDIJA I NOVIH TEHNOLOGIJA U KOMUNIKACIJI”

Nagrada se dodeljuje za najbolji komunikacijski projekat na području digitalnih komunikacija.

Na PRiZnanju 2018 nagrada je dodeljana EXECUTIVE GROUP za projekat “PRVOMAJSKI LIVE LAV PIVO” , za kompaniju CARLSBERG SRBIJA.

Prvi maj, Međunarodni praznik rada, koji se u Srbiji tradicionalno obeležava u prirodi uz prijatelje, pivo i hranu pokazao se kao idealna prilika da LAV, kao narodski pivski brend, istupi sa relevantnim sadržajem za svoju ciljnu grupu. Velika srpska dilema, da li je bolja jagnjetina ili prasetina je večita tema među Srbima, naročito aktuelna tokom praznika među pripadnicima ciljne grupe, pa je stoga LAV preuzeo na sebe zadatak da zajedno sa fanovima svoje Facebook stranice kroz digitalne kanale pokuša da razreši ovo pitanje.

Više informacija o samom konkursu možete pronaći na sledećem linku: http://pr.org.rs/raspisan-konkurs-za-priznanje-2019/

About urednik

Još novosti

#How2PR -Stanje PR struke za vreme i nakon pandemije

Dragi članovi DSOJ-a, Sa velikim zadovoljstvom pozivamo vas na novi How2PR-a na temu stanja PR struke za vreme …