Home / Aktivnosti / PRIZNANJE 2019 – Kategorija “Velika PR agencija godine”

PRIZNANJE 2019 – Kategorija “Velika PR agencija godine”

Konkurs Društva Srbije za odnose s javnošću za prijavu radova za ovogodišnju 22. po redu dodelu godišnjih nagrada – PRiZNANJE 2019. otvoren 11. marta i trajaće do 12. aprila 2019. godine.

Pozivamo vas da prijavite svoje najbolje radove iz oblasti komunikacija do navedenog roka!

PRiZNANJE je nagrada koja se dodeljuje na PRiJEMU za najkvalitetnije i najbolje komunikacijske aktivnosti u prethodnoj godini. Nagrađuju se istaknuti pojedinci i organizacije koji su na najbolji način osmislili i realizovali komunikacije sa određenim javnostima. Tokom godina, ova nagrada i sam događaj postali su prestižni vid profesionalne afirmacije, tako da na konkurs za dodelu PRiZNANJA, svoje aplikacije, osim pojedinaca, šalju i najuglednije organizacije, institucije, agencije.

Nagrada u kategoriji “VELIKA PR AGENCIJA GODINE”

Nagrada se dodeljuje velikim agencijama (od 15 i više zaposlenih).

Agencija REPRESENT COMMUNICATIONS proglašena je za najbolju agenciju za odnose sa javnošću za 2017. godinu

Pored priznanja za najbolju agenciju godine, Represent Communications je takođe osvojio nagradu u kategoriji korporativne komunikacije za velika preduzeća u projektu promocije održivog razvoja kompanije Hemofarm, kao i nagradu za korporativne komunikacije za mala i srednja preduzeća.

Takođe, agenciji Represent Communications pripalo je PRiznanje u kategoriji komunikacija društveno- odgovornih projekata.

„Nagrada za agenciju godine je priznanje da smo prošle godine od svih kolega u struci najviše naučili i najviše napredovali. Hvala našim klijentima što nam veruju i sve više ulažu u digitalne promene koje mi kroz Content marketing nudimo,“ rekao je dr Borislav Miljanović, osnivač i direktor Represent Sistema.


Više informacija o samom konkursu možete pronaći na sledećem linku: http://pr.org.rs/raspisan-konkurs-za-priznanje-2019/

About urednik

Još novosti

PRIZNANJE 2020! – Društvo Srbije za odnose s javnošću dodelilo nagrade

New Moment New Ideas Company proglašena je za najbolju agenciju za odnose s javnošću u …