Home / Novosti i blog / Vesti iz regiona i sveta / PRO.PR Interactive – komunikacija javne uprave

PRO.PR Interactive – komunikacija javne uprave

ProPR-interactive-2014-2_001REGION – Zahvaljujući nedavno održanoj PRO.PR konferenciji na kojoj je učestvovao Cormac Smith, predsednik za komunikaciju lokalne uprave Velike Britanije, predstavnici javne uprave zemalja u regionu moći će da učestvuju na Akademiji za komunikaciju u Mančesteru.

Prestižna Akademija za komunikaciju u Manchesteru održaće se od 11. do 13. juna ove godine i okupiće vodeće stručnjake i savetnike za stratešku komunikaciju javne uprave. Za učesnike iz celog regiona, po prvi put u istoriji ovog događaja, obezbeđeni su posebni uslovi za učešće.

Cormac Smith je prilikom sklapanja saradnje s organizatorom PRO.PR Interactiva rekao: „Tokom proteklih godina, ovaj trodnevni događaj okupljao je najveći broj stručnjaka za komunikaciju u javnoj upravi. Ove godine, po prvi put se Akademija organizuje u saradnji sa Servisom za komunikaciju Vlade Velike Britanije čime će se na jednom mestu naći predstavnici za komunikaciju središnje vlasti i lokalne uprave. Zbog toga će ovaj događaj sigurno biti najbolji do sada. Takođe, izrazito sam srećan što smo u mogućnosti da ponudim posebne cene za učesnike iz Jugoistočne Evrope, imajući u vidu velike društvene promene i finansijsku krizu u ovom delu Evrope. Mnogo toga možemo naučiti jedni od drugih te se nadam da će kolege iz ove regije uživati u Mančesteru, baš kao što sam i ja uživao prilikom boravka u Sarajevu, na PRO.PR konferenciji. Radujem se susretu s njima.“

PRO.PR Interactive je novi proizvod u sistemu Apriori World kom pripada i agencija Apriori komunikacije i PRO.PR konferencija. Svi zainteresovani mogu da se prijave na kontakte kompanije Apriori komunikacije do 30. maja 2014.

About urednik

Još novosti

Zašto je PR najvažniji u upravljanju brendom?

Veliki broj najviših rukovodilaca i direktora u kompanijama slažu se u jednom: ako nemate savetnika …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *