Home / Članstvo / Vesti članova DSOJ / Prvoslav Plavšić, Galjina Ognjanov i Vladimir Čeh dobitnici PRO.PR Awards 2015

Prvoslav Plavšić, Galjina Ognjanov i Vladimir Čeh dobitnici PRO.PR Awards 2015

215397_443469789064223_1293124447_nREGION – Danas su zvanično objavljena imena dobitnika priznanja PRO.PR Awards koja će biti dodeljena pojedincima koji su na izrazit način doprineli razvoju struke odnosa s javnošću. Ovogodišnji dobitnici PRO.PR Awards priznanja iz Srbije su Prvoslav Plavšić, Vladimir Čeh i Galjina Ognjanov.
Sve ukupno, ove godine će 20 pojedinaca iz regiona i sveta dobiti priznanje PRO.PR Awards, a među dobitnicima iz inostranstva ističu se Danny Rogers, urednik renomiranog časopisa PR Week, Gábor Hegyi, ugledni mađarski komunikacijski stručnjak i vlasnik agencije Capital Communications i Renate Skoff, jedna od pionirki odnosa s javnošću u Austriji.
PRO.PR Awards priznanja su ustanovljena 2012. godine, povodom obeležavanja desete godišnjice PRO.PR konferencije, prve međunarodne konferencije za odnose s javnošću u jugoistočnoj Europi koja će se ove godine, od 22.do 25. aprila, održati u hotelu Malin u Malinskoj na ostrvu Krku. Organizator PRO.PR konferencije je agencija za komunikacijski menadžment Apriori World iz Zagreba.

About urednik

Još novosti

Poziv za otvorene treninge – Maverick Consulting

Timu Maverick Consulting upravo su se priključili iskusni eksperti za PR i komunikaciju, prodaju i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *