Home / Aktivnosti / Edukacija / Radionica “Onlajn PR”

Radionica “Onlajn PR”

PReobrazj se 3Istraživanje stanja struke odnosa s javnošću, koje je Društvo sprovelo početkom godine, ukazalo je da najveći deo članstva očekuje dodatne obrazovne PRograme, te su oni uključeni u strategiju i aktivnosti Društva do 2015. godine.

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je Društvo Srbije za odnose sa javnošću pokrenulo PReobrazuj se! serijal kontinuiranih stručnih predavanja različitih nivoa, otvorenih za sve članove. Očekujemo da će vam PRedavanja i radionice koje će biti organizovane, kroz interaktivnu razmenu iskustava, biti od velike koristi u svakodnevnom radu. Potrudili smo se da teme budu atraktivne i od značaja za unapređenje stanja struke odnosa s javnošću u Srbiji.

Edukacija članova DSOJ PReobrazuj se! započela je 28. marta predavanjem „PR u kulturi“ koje su na Fakultetu dramskih umetnosti održale naše članice Jasmina Krstić Latinović (agencija Pro PR) i Aleksandra Savić (Prirodnjački muzej), a nastavljena PRedavanjem – vebinarom „Krizna komunikacija“ koleginice Aleksandre Hristov (Hristov Consulting), koje je održano u subotu, 6. aprila u prostrorijama Link Grupe, sa kojima smo uspostavili saradnju u organizaciji edukativnih dogadjaja.

Najavljujemo sledeću radionicu PReobrazuj se III na temu „Onlajn PR“ PRedavača Tihomira Stojanovića iz agencije Represent Communications, koja će se održati u sredu 17. aprila u 18:30 časova u PRostorijama agencije. Broj mesta je ograničen za PRvih 20 koji se PRijave do 14. aprila. Radionica je besplatna i isključivo je za članove DSOJ. Pozivnicu možete pronaći OVDE.

Nadamo se da će ovakva redovna okupljanja PRofesionalaca biti dobar poligon za razmenu korisnih znanja i informacija. U cilju permanetnog unapređenja edukativnih aktivnosti Društva, pozivamo vas da nam utiske sa PRedavanja i PReporuke o temama i PRedavačima koji vas zanimaju, dostavljate na mejl drustvo@pr.org.rs.

About urednik

Još novosti

Londonska škola za odnose s javnošću

Da li su vaše komunikacijske veštine spremne za IV industrijsku revoluciju? Digitalne veštine, veštine upravljanja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *