Home / Aktivnosti / Raspisan tender za program Superste.net

Raspisan tender za program Superste.net

Društveno odgovorno poslovanje je, za Erste Banku, strateški okvir poslovanja i deo korporativne filozofije. Delujući u partnerstvu sa drugim sektorima, uspešnije se suočavamo sa izazovima koje nam postavlja takvo tržište. To je koncept koji nas podstiče da budemo inovativni, ohrabrujemo održivi razvoj, odgovorno upravljamo rizikom i smanjujemo troškove, postižući tako bolje poslovne rezultate za naše klijente i kompaniju, ali i za zajednice u kojima radimo.

Pre dve godine, rekonstruisali smo i transformisali Program donacija u onlajn donatorsku platformu www.superste.net. Superste je za prve dve godine okupio zajednicu od 1,1 milion pojedinaca od kojih se 250.000 registrovalo na platformi, a 85.000 njih je glasalo za programe. Do sada je 160 polaznika pohađalo intenzivan program edukacije sa ciljem da se osnaže u sprovođenju svojih ideja. Rezultat je 44 projekta koji su finansirani. Upravo se nalazimo u finalu programa Superste za 2017. godinu, sumiramo rezultate i biramo pobednike čiji će projekti transformisati kulturu i edukativno mapu Srbije u toku 2018. godine.

Superste je program koji podržava mlade, talentovane aktiviste (od 16 do 35 godina) koji imaju inovativne, društveno odgovorno ideje za projekte koji unapređuju zajednicu. U fokusu su kultura, umetnost, edukacija, a obavezan je originalan, novi pristup postojećim problemima. Centrifuga je deo programa namenjen formalnim i neformalnim grupama; Klub Superste nagrađuje kreatore sadržaja koji svojim talentom pomažu komunikaciju programa, dok je Superste+ namenjen za zajedničke projekte alumnista programa. Superste je više od donacije – svi učesnici u procesu dobijaju znanje, savete, podršku, kontakte, postaju deo zajednice mladih i ambicioznih, a pobednici pored finansijske podrške imaju i podršku u toku realizacije.

Kako bi dobavljač mogao da učestvuje na tenderu, potrebno je da se prijavi tako što će dostaviti osnovne podatke (popunjen dokument koji možete da preuzmete klikom na crveno dugme koje se nalazi ispod teksta) na mejl sinisa.vejnovic@erstebank.rs, do 25.9.2017. godine. Svi zainteresovani dobavljači biće pozvani da popune tražene podatke kroz Electool.

Više informacija na: https://www.erstebank.rs/sr/o-nama/nabavke/aktivne-nabavke

About urednik

Još novosti

PRiZNANJE 2019

Obaveštavamo Vas da je konkurs Društva Srbije za odnose s javnošću za prijavu radova za …