Home / Aktivnosti / “Represent Communications” proglašena za najbolju PR agenciju u Srbiji

“Represent Communications” proglašena za najbolju PR agenciju u Srbiji

Agencija “Represent Communications” još jednom je osvojila prestižnu nagradu za najbolju PR agenciju u prošloj godini – PRiznanje 2018.

Osim priznanja za najbolju agenciju godine, Represent Communications je osvojila još tri nagrade:
nagradu u kategoriji korporativne komunikacije za velika preduzeća, za projekat promocije održivog razvoja kompanije Hemofarm
nagradu za korporativne komunikacije za mala i srednja preduzeća sa kompanijom DHL
nagradu u kategoriji CSR komunikacija sa Hemofarm Fondacijom.

“Nagrada za agenciju godine je priznanje da smo prošle godine od svih kolega u struci najviše naučili i najviše napredovali. Hvala našim klijentima što nam veruju i sve više ulažu u digitalne promene koje mi kroz Content marketing sve češće nudimo. Verujem da će nam ova nagrada dati dodatno ubrzanje za dalji razvoj prve digitalne platforme Contento i razvoj naše regionalne mreže koja sada pokriva četiri zemlje. Velika je čast biti najbolji u poslu kojim se bavite i hvala kolegama iz struke što su tako laskavo priznanje dodeli našem Represent timu”, izjavio je dr Borislav Miljanović, osnivač i direktor Represent Sistema.

Agencija Represent Communications posluje na četiri tržišta i deo je Represent System-a koji se sastoji od PR agencija Represent Communications sa sedištima u Beogradu, Podgorici, Skoplju i Banjaluci, Contenta, platforme za sveobuhvatni pristup kreiranju, distribuciji i analitici sadržaja na internetu, The Content Studija, Native Networka, Digital Elementa i poslovnog magazina BizLife.

About urednik

Još novosti

PRIZNANJE 2019 – Kategorija “KORPORATIVNE KOMUNIKACIJE – VELIKA PREDUZEĆA”

Konkurs Društva Srbije za odnose s javnošću za prijavu radova za ovogodišnju 22. po redu …