Home / Aktivnosti / Aktuelno / DIDS 2014 održaće se 10. marta u Beogradu

DIDS 2014 održaće se 10. marta u Beogradu

DIDS2014-banerPeta godišnja konferencija o razvoju Interneta u svetu i na .RS i .СРБ domenskim prostorima Srbije – DIDS 2014 biće održana 10. marta, u hotelu Metropol u Beogradu.

Program ovogodišnjeg Dana internet domena Srbije podeljen je u tri tematska bloka i odvija se kroz prezentacije, predavanja i panel diskusije, sa oko dvadesetak relevantnih sagovornika i moderatora iz zemlje i sveta.

U prvom bloku nazvanom „Domenizacija“ biće govora o promenama koje donosi uvođenje novih gTLD (globalnih) domena na svetsko tržište i kako će se to odraziti na ccTLD (nacionalne) domene. Drugi blok „Društvenizacija“ posvećen je promociji internet sajtova kroz društvene mreže, a treći blok „Dobra lokacija“ daje primere uspešnih sajtova na nacionalnim internet domenima .RS i .СРБ.

DIDS je, kao i do sada, besplatan za sve posetioce, uz obaveznu registraciju zbog ograničenog broja mesta. Registracija će, kao i ranije, biti omogućena samo preko mejl adresa na .RS ili .СРБ domenima. Više informacija pronađite na sajtu dids.rs.

About urednik

Još novosti

FOCUS – konferencija o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi i javnim kompanijama

Pozivamo vas da učestvujete online na FOCUS konferenciji o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *