Home / Aktivnosti / SAM raspisuje konkurs za PR agenciju

SAM raspisuje konkurs za PR agenciju

Srpska asocijacija menadžera (SAM) traži visoko kvalifikovanu, specijalizovanu PR agenciju za podršku PR aktivnostima, razvijanju i učvršćivanje odnosa sa medijima i digitalnu komunikaciju.

Srpska asocijacija menadžera (SAM), je udruženje profesionalnih menadžera koje okuplja preko 400 članova, rukovodilaca uspešnih firmi i timova od preko 90.000 zaposlenih koji godišnje realiziju posao vredan 12 milijardi evra. Kao strukovno udruženje menadžera, SAM kontinuirano unapređuje profesiju menadžera, gradeći je na vrednostima ekonomske sigurnosti, prijateljstva, kontinuirane transformacije i i odgovornog liderstva. SAM u svom fokusu ima profesionalni razvoj menadžera, afirmaciju, profesionalizaciju i promociju menadžerske struke, povezivanje menadžera i promociju najboljih poslovnih praksi, kompanija, odgovornog, etičkog i održivog poslovanja.  SAM je takođe usmeren i na kontinuiranu saradnju sa Vladom Republike Srbije i njenim institucijama putem zajedničkih aktivnosti koje imaju za cilj poboljšanje poslovne klime u Srbiji i unapređenje regionalne saradnje. Upravni odbor SAM-a čine 25 uspešnih profesionalaca. Predsednica SAMa je Stanka Pejanović, izvršni direktor SAMa je Jelena Bulatović.

Konkurs za PR agenciju odvijaće se iz dve faze:

U Fazi 1. agencije su pozvane da pošalju svoje prezentacije sa podacima navedenim u konkursnom dokumentu. Od pristiglih ponuda, komisija SAM-a, odabraće određeni broj kandidata koji će biti pozvani u drugi krug.

Rok za podnošenje prijava: 28. januar 2018. godine, 17 časova

Rok za pitanja: 19. januar 2018. godine, 17 časova

U Fazi 2. Najbolje rangirani kandidati biće pozvani na usmenu prezentaciju pred komisijom u trajanju od 60 minuta. Redosled izlaganja će biti određen metodom slučajnog izbora.

Detaljne informacije o konkursu možete preuzeti sa linka: http://sam.org.rs/dogadjaji/aktivnosti/27627/srpska-asocijacija-menadzera-otvara-konkurs-za-pr-agenciju.html

About urednik

Još novosti

DIDS 2019 na krilima digitalne transformacije

Jubilarna deseta konferencija Dan internet domena Srbije – DIDS 2019 biće održana 5. marta u …