Home / Aktivnosti / Seminar prezentacijskih veština – Govori jasno i nosi znanje sa sobom!

Seminar prezentacijskih veština – Govori jasno i nosi znanje sa sobom!

Represent Communications vas poziva na otvoreni seminar prezentacijskih veština 14. jula 2017. godine u Beogradu.

Tema koje će biti obuhvaćene na seminaru su: stilovi i tehnike poslovne komunikacije, prevazilaženje prepreka na putu uspešne komunikacije, osnove poslovnog protokola, priprema poslovne prezentacije, kreiranje poruke, verbalna, paraverbalna i neverbalna komunikacija i govorničke veštine.

Seminar je namenjen svima koji imaju prilike da prezentuju na konferencijama, govore u javnosti i onima koji žele da unaprede svoje tehnike i prezentacijske veštine u svom radu.

Predavači su Nataša Ristić, bivša novinarka i urednica, sada komunikacijski savetnik i Slavica Cicvarić Kostić, vanredni profesor na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, na Katedri za marketing menadžment i odnose s javnošcu.

Prijave su otvorene do utorka, 11. jula 2017. godine putem mejla office@represent.rs i marija.andric@represent.rs . Cena kotizacije po učesniku je 24,600.00 dinara za više od tri učesnika iz iste organizacije obezbeđujemo popust.

Za više informacija kontaktirajte agenciju Represent Communications, telefonom 011/7152-500 ili mejlom na adrese office@represent.rs i marija.andric@represent.rs

About urednik

Još novosti

Održan How2PR – Stanje PR struke za vreme i nakon pandemije

U organizaciji Društva Srbije za odnose s javnošću 28. maja 2020. godine održan je prolećni …