Home / Aktivnosti / Aktuelno / Seminar “Veštine prezentovanja”

Seminar “Veštine prezentovanja”

Seminar_vestine_represent-1764x700Agencija Represent Communications organizuje 26. i 27. marta seminar profesionalnog usavršavanja za menadžere “Veštine prezentovanja”. Seminar je namenjen svima koji žele da usavrše svoje veštine prezentovanja za postizanje boljih poslovnih rezultata.

Na seminaru ćete naučiti kako da savladate tremu, koji su koraci važni u pripremnoj fazi, koje vrste prezentacija postoje, kako se prezentuje pred manjom i većom grupom, na koji način vaše prezentovanje može da bude drugačije i zanimljivije od dosadašnjih, šta da radite ako ipak zastanete tokom nastupa i kako da nastavite dalje. Svi učesnici seminara će se oprobati u držanju govora, pravljenju prezentacija, kao i davanju intervjua pred kamerom.

Predavanja se sastoje od teorijskog i praktičnog dela, a predavači su stručnjaci za odnose s javnošću koji imaju višegodišnje iskustvo u držanju različitih treninga iz oblasti komunikacija i novinari.

Rok za prijavu je 23. mart. Za članove DSOJ obezbeđen je popust od 10% na cenu seminara.

Za više informacija kontaktirajte Represent Communications putem mejla lana.andric@represent.rs.

About urednik

Još novosti

Doktorske studije sa međunarodnom diplomom

Mogućnost unapređenja znanja kroz interaktivni rad i učešće u međunarodnim projektima Fakultet za primenjene društvene …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *