Home / Aktivnosti / Aktuelno / Studentska PR sekcija / Студија случаја и пропозиције за такмичење студената “ПРилика 2012”

Студија случаја и пропозиције за такмичење студената “ПРилика 2012”

На прво национално такмичење студената у области односа с јавношћу пријавиле су се 33 екипе односно 117 студената и студенткиња са укупно 25 државних и приватних високо-образовних институција у Србији. Пријављене екипе долазе са четири факултета са седиштем у Новом Саду, седам високо образовних институција из Ниша и 14 факултета из Београда. Право учешћа имали су редовни и ванредни студенти основних академских и мастер студија на државним и приватним факултетима у Србији, млађи од 27 година.

У петак, 19. октобра 2012. године, објављен је задатак, као и пропозиције за учеснике првог националног ПР такмичења студената. Сви студенти и студенткиње добили су на мејл студију случаја компаније НИС Гаспром Нефт на којој ће радити до 5. новембра 2012. године, када је рок за предају радова. Стручни жири састављен од угледних стручњака из области односа с јавношћу, оцењиваће и у ужи избор изабрати пет најуспешњих радова који ће се пласирати у финале такмичења, a које ће се одржати 28. новембра у Новом Саду у оквиру конференције ПРилика 2012. Финалисти ће своје радове бранити испред стручног жирија, а победнички тим имаће прилику да свој рад представи на самој конференцији 30. новембра, као и да буде на пракси у великој светској компанији која је припремила студију случаја.

Циљ такмичења је да понуди могућност заинтересованим студентима да, кроз решавање студије случаја, продубе своја знања, практично их примене и тестирају кроз креативно решавање занимљивих пословних ситуација и изазова у области комуникација и односа с јавношћу. Организација овог такмичења представља и један вид промоције, унапређивања и развоја струке односа с јавношћу, што представља један од значајних циљева и задатака ДСОЈ-а.

Студију случаја и детаљне пропозиције такмичења можете преузети ОВДЕ.

Више информација о студентском такмичењу можете добити путем мејла drustvo@pr.org.rs.

O urednik

Pročitajte još

FEARLESS Consulting pobednik četvrtog nacionalnog studentskog takmičenja #PRilika2015

  Na četvrtom nacionalnom studentskom takmičenju u oblasti odnosa s javnošću prvo mesto osvojila je ekipa FEARLESS …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *