Home / Aktivnosti / Aktuelno / Studija slučaja i propozicije za takmičenje studenata PRilika 2014.

Studija slučaja i propozicije za takmičenje studenata PRilika 2014.

vizual - studentsko takmicenjeDruštvo Srbije za odnose s javnošću, treći put za redom, u okviru godišnje konferencije PRilika 2014, organizovalo je nacionalno studentsko takmičenje iz oblasti odnosa s javnošću. Na takmičenje studenata PRilika 2014 prijavilo se 45 ekipa odnosno 160 studenata sa ukupno 17 državnih i privatnih visoko-obrazovnih institucija u Srbiji. Prijavljene ekipe dolaze sa tri fakulteta sa sedištem u Novom Sadu, dva iz Niša, jedne visoko-obrazovne institucije iz Subotice i 11 fakulteta iz Beograda.

U ponedejak, 6. oktobra 2014. godine, objavljena je studija slučaja, kao i propozicije za učesnike trećeg nacionalnog PR takmičenja studenata. Svi studenti dobili su na mejl studiju slučaja kompanije Vip Mobile na kojoj će raditi do 19. oktobra, kada je rok za predaju radova.

Stručni žiri sastavljen od uglednih stručnjaka iz oblasti odnosa s javnošću, ocenjivaće i u uži izbor izabrati pet najuspešnjih radova koji će se plasirati u finale takmičenja, a koje će se održati 7. novembra u Zvezdara Teatru u Beogradu u okviru konferencije PRilika 2014.

Cilj takmičenja je da ponudi mogućnost studentima da, kroz rešavanje studije slučaja, prošire svoja znanja, praktično ih primene i testiraju kroz kreativno rešavanje zanimljivih poslovnih situacija i izazova iz oblasti komunikacija i odnosa s javnošću.

Studiju slučaja kompanije Vip Mobile možete preuzeti OVDE. Za sva pitanja u vezi sa studentskim takmičenjem možete se obratiti na mejl drustvo@pr.org.rs.

About urednik

Još novosti

Doktorske studije sa međunarodnom diplomom

Mogućnost unapređenja znanja kroz interaktivni rad i učešće u međunarodnim projektima Fakultet za primenjene društvene …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *