Home / Novosti i blog / Novosti / Svetski inovatori prvi put u Srbiji predstaviće svoje metode za inovacije i najnovije biznis tendencije

Svetski inovatori prvi put u Srbiji predstaviće svoje metode za inovacije i najnovije biznis tendencije

INNOVATION EXPLORER FORUM SERBIA okupiće prvi put u Srbiji vodeće svetske inovatore kao što su Pixar Animation Studios, Google, PricewaterhouseCoopers, Empower Capital i StudySmart, koji će predstaviti trendove u ključnim kategorijama inovacija: kreativnost, disruptivne inovacije, otvorene inovacije, razvoj novih proizvoda i usluga, inovacije na društvenim mrežama.innovation-starter-logo

U okviru foruma biće predstavljene glavne metode za inovacije kao što su dizajnersko razmiljanje, sistemsko inventivno razmišljanje, Lean and Lean Startup.

Sve prave inovacije su zasnovane na ljudskim vrednostima i rezultat su grešaka, problema, napora i ljudskih potreba, a ne skupih metodologija, proizvoda i glamuroznih reči. Zato će međunarodni stručnjaci na INNOVATION EXPLORER FORUM SERBIA, govoriti o dugom putu ka inovacijama na kome se svi susreću sa mnogobrojnim propustima i poukama izvučenim iz njih.

Bilo da ste uspešni menadžer u velikoj korporaciji, mali preduzetnik sa velikim planovima, vlasnik porodičnog biznisa ili radite u marketinškoj ili head hunting agenciji, vi ili vaši zaposleni moći će da nauče mnogo od predavača INNOVATION EXPLORER FORUM SERBIA koji će upravo sa vama podeliti male tajne velikih majstora inovacija kroz prezentacije pod nazivom “From failure to success”, “From nobody to hero”,From zero to one million”.

Prijavom za INNOVATION EXPLORER FORUM SERBIA obezbedićete uvid u najnovije tendencije, prezentacije i trendove iz iskustva biznis konsultanata u inovacijama ali i uspešnih preduzetnika, kao i velikih imena poznatih kompanija, koji će govoriti ne samo o tehnološkim inovacijama već o inovacijama u procesima, uslugama i biznis modelima u svim industrijama – što je globalni fokus u 2016.

Predavači i govornici na INNOVATION EXPLORER FORUM SERBIA su:

Anthony Christov, Art director at PIXAR, USA

Karolina Lewandowska, Change and Transformation Manager at Google UK

Constantine (Dino) Kiritsis, International Curriculum Development Expert, PwC CEE, Greece

Anna-Marie Vilmovska, Secretary for innovation policy, President of Bulgaria, Bulgaria

Elvin Gury, CEO of Empower Capital, Albania

Registrovani korisnici će na INNOVATION EXPLORER FORUM SERBIA moći da učestvuju i u radu dve radionice: Design Thinking i Systematic Inventive Thinking.

Ne propustite da rezervišete svoje mesto na prestižnom Međunarodnom forumu za inovacije – INNOVATION EXPLORER FORUM SERBIA koji organizuje Innovation Starter 28. septembra u hotelu Metrolpol u Beogradu.

Više informacija možete pronaći na sajtu http://innovationexplorer.rs/

Za sve članove DSOJ obezbeđujemo 50% popusta.

About urednik

Još novosti

I&G McCann Ćošak o profesiji Social Media Manager

Digitalni marketing je mnogo više od obične postavke  fotografija na društvenim mrežama   I ove …