Home / Aktivnosti / Aktuelno / Svetski komunikacioni forum 11. i 12. marta u Davosu

Svetski komunikacioni forum 11. i 12. marta u Davosu

logoPR stručnjaci iz celog sveta okupiće se 11. i 12. marta na Svetskom komunikacionom forumu u Davosu. Ovo je 5. po redu Forum na kome će, između ostalog, biti otvorena pitanja o najnovijim trendovima u PR i komunikacionoj industriji, budućnosti struke, da li je PR mrtav ili je doživeo renesansu kroz All-Channel-PR, PR ili nauka, međunarodno brendiranje itd.
Po prvi put će na dnevnom redu Foruma biti panel diskusija na kojoj će mišljenja sučeljavati predstavnici najvećih konsultantskih kuća, članovi upravnih odbora strukovnih udruženja i in-house komunikacioni direktori, a pokušaće da daju odgovore na pitanja šta je budućnost PR industrije i koja „pravila“ će PR stručnjaci morati da poštuju. Pored toga, jedan od ključnih predavača na Forumu biće i Isaak Mao, direktor i suosnivač The Social Brain Foundation. Informacije o ostalim predavačima možete pronaći OVDE.

Članovima DSOJ obezbeđen je popust od 15% na cenu kotizacije za dva dana i 10% za jedan dan. Više informacija pronađite na sajtu: http://www.forumdavos.com/.

About urednik

Još novosti

Ovladajmo tajnama filozofije marketinga

U Svečanoj sali upravne zgrade Beogradskog sajma 25. oktobra od 15:15 do 16:45 časova u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *