Home / Novosti i blog / Najave događaja / The Corporate Communication Experience II

The Corporate Communication Experience II

Još nekoliko nedelja do okupljanja vrhunskih svetskih komunikacionih magova u Beogradu

The Corporate Communication Experience II”

Počinje odbrojavanje. Još nekoliko nedelja deli nas od najvećeg događaja u oblasti korporativne komunikacije. Ukoliko ste se ikada zapitali kako je izgledao radni dan jedinog privatnog sekretara princeze Dajane, kako je raditi za jedini i najluksuzniji hotel na svetu sa sedam zvezdica Jumeirah Group, a kako raditi za jednog od najmoćnijih ljudi na svetu Bila Gejtsa i Microsoft – 8. i 9. marta nikako ne propustite “The Corporate Communication Experience II”, najprepričavaniji događaj koji će iznova pomeriti granice. Dođite i uverite se zašto je “The corporate communication experience I” bio događaj o kojem se najviše pričalo, a zašto će “The Corporate Communication experience II” postati doživljaj o kojem će se tek pričati.

Agencija “The P. World” organizovaće drugi u nizu “The Corporate Communication experience”, događaj posvećen veštinama vrhunske korporativne komunikacije od 8. do 9. marta 2012. godine i ugostiti dvadeset magova komunikacije najuspešnijih svetskih kompanija današnjice koji na globalnom nivou svakodnevno kreiraju trendove i postavljaju nove izazove. Platinasti sponzor događaja je Hypo Alpe Adria banka. Zlatni sponzor događaja Coca-Cola HBC – Srbija.

„Nastavljamo revoluciju u oblasti komunikacije. I ovaj put pozvali smo vodeće profesionalce iz oblasti globalne korporativne komunikacije da podele iskustvo i izazove sa kojima su se susretali i trendove koji vladaju na svetskoj sceni. The P. World vam sa velikim zadovoljstvom predstavlja drugi u nizu „The corporate communication experience“, kao nastavak priče koju smo započeli prošle godine, kada smo organizovali prvi najveći globalni događaj u oblasti korporativne komunikacije na Balkanu, koji je posetilo preko tri stotine delegata i 150 vodećih srpskih kompanija. To je tek bio početak, sada nastavljamo iznova da pomeramo granice kroz organizaciju ovakvih susreta stručnjaka, koji za nas nisu samo događaj, već više od toga- Experience“, izjavio je direktor agencije “The P. world” Kosta Petrov.

Za više informacija u vezi sa “The Corporate Communication Experience II“, posetite www.thepworld.com.

About admin

Još novosti

PRILIKA 2019 – Promocija knjige “Korporativen komunikacije za primer”

Na ovogodišnjoj Prilici nakon završenih predavanja i prezentacija održaće se promocija knjige “Korporativne komunikacije za …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *