Home / Aktivnosti / Aktuelno / Tim 51 pobednik trećeg nacionalnog studentskog takmičenja PRilika 2014

Tim 51 pobednik trećeg nacionalnog studentskog takmičenja PRilika 2014

image-1415385453989-VNa trećem nacionalnom studentskom takmičenju u oblasti odnosa s javnošću prvo mesto osvojila je ekipa 51, koju su činili studenti sa Fakulteta političkih nauka u Beogradu. Zlatko Todorović, Anita Mikulić i Ljubica Hajdin bili su najuspešniji u prezentaciji pred žirijem i u jakoj konkurenciji u finalu zauzeli prvo mesto.

Druga je bila ekipa PaRadigma sa Ekonomskog fakulteta iz Beograda, dok je treće mesto osvojila ekipa PRofesionalci sa Fakulteta organizacionih nauka. Četvrto mesto pripalo je ekipi PRimer u kojoj su nastupili studenti sa Fakulteta za kulturu i medije i Fakulteta za poslovne studije iz Beograda, dok je peto mesto u finalu osvojila ekipa PRavi tim sastavljena od studenata sa Fakulteta kulturu i medije.

Stručni žiri u sastavu Dragana Roter (Vip Mobile), Aleksandar Đorđević (Vip Mobile), Branka Conić (New Moment New Ideas Company), Vesna Ćeranić (Executive Group) i Marija Mutić (Centar modernih veština) imao je težak zadatak da oceni javne prezentacije timova, o čemu svedoči i mala bodovna razlika koja je na kraju odlučivala konačan plasman ekipa.

Za sve učesnike finala, koje je danas održano u Zvezdara Teatru u Beogradu, obezbeđeni su prigodni pokloni, a timovi će imati priliku i da rade stručnu praksu u agenciji Executive Group. Svi učesnici finala nagrađeni su stručnom literaturom iz oblasti odnosa s javnošću.

Na takmičenje studenata PRilika 2014 prijavilo se 45 ekipa odnosno 160 studenata sa ukupno 17 državnih i privatnih visoko-obrazovnih institucija u Srbiji. Prijavljene ekipe dolaze sa tri fakulteta sa sedištem u Novom Sadu, dva iz Niša, jedne visoko-obrazovne institucije iz Subotice i 11 fakulteta iz Beograda.

About urednik

Još novosti

20. REDOVNA SKUPŠTINA DSOJ-A

Poštovane kolege i koleginice, Obaveštavamo vas da će se 20. Redovna skupština Društva Srbije za …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *