Home / Aktivnosti / TREĆA IPRA CEE KONFERENCIJA “SOPR SOMARKETING SOFIA”

TREĆA IPRA CEE KONFERENCIJA “SOPR SOMARKETING SOFIA”

13. i 14. oktobra 2017. godine, vrhunski strategi i analitičari u oblasti komunikacija zajedno sa vodećim marketinškim stručnjacima i stručnjacima za odnose s javnošću okupljaće se u Sofiji na trećoj konferenciji IPRA Centralne i Istočne Evrope (CEE).

Konferencija se održava prvi put u Bugarskoj, održana je ceremonija svečane ceremonije “Golden Vorld Avards for Ekcellence” (GVA). Ove godine GVA, najprestižnija priznanja za PR specijaliste iz celog sveta, je u svojoj 27. godini. Domaćin događaja će biti bugarska agencija United Partners.

Na konferenciji “SOPR SOMARKETING SOFIA” istaknuti stručnjaci će analizirati povezivanje PR praksi i marketinških aktivnosti, kao i evoluciju komunikacija u današnjoj digitalnoj stvarnosti. Učesnici će imati priliku da se sastanu sa višim strategijama komunikacije i vodećim stručnjacima.+

Jedan od glavnih govornika na konferenciji je Bart de Vries, predsednik IPRA 2017. Ima više od 25 godina iskustva u odnosima s javnošću. Od 1999. do 2015. godine bio je generalni direktor najstarije agencije za PR (osnovana 1951.). Od tada radi kao trener, predavač i gostujući predavač u obrazovnim institucijama, kao što su Univerzitet Blankuerna u Barseloni i Univerzitet Lomonosov u Moskvi. Tokom konferencije “SOPR SOMARKETING SOFIA” g. De Vries će govoriti o ulozi uticajnika u današnjim komunikacijama koja se razvijaju.

Za više informacija o temama konferencije i govornicima pogledajte vvv.ipra-cee.com ili kontaktirajte conference@united-partners.com.

***
O IPRA
Međunarodna asocijacija za odnose s javnošću (IPRA) osnovana je pre 60 godina, kada su krajem 1940-ih nekoliko holandskih i britanskih odnosa s javnošću razgovaralo o pojmu organizovanja profesionalaca za odnose s javnošću u transnacionalnom društvu. Cilj je bio podići standarde prakse odnosa s javnošću širom svijeta i poboljšati kvalitet PR praktičara. IPRA je formalno osnovana u Londonu 1. maja 1955. Danas je IPRA organizacija širom sveta sa članovima u zemljama u razvoju i zemljama u razvoju. Upravlja ga geografski predstavnički odbor i vodi Sekretarijat u Velikoj Britaniji. IPRA predstavlja pojedinačne profesionalce, a ne agencije ili kompanije. IPRA je priznata kao međunarodna nevladina organizacija od strane Ujedinjenih nacija i dobila je konsultativni status od strane Ekonomskog i socijalnog savjeta (ECOSOC).
Za više informacija posetite: vvv.ipra.org

Promo kod  (popust) za članove DSOJ : PARTNER2017, link za registraciju https://event.gg/7095/

About urednik

Još novosti

Održan How2PR – Stanje PR struke za vreme i nakon pandemije

U organizaciji Društva Srbije za odnose s javnošću 28. maja 2020. godine održan je prolećni …