Home / Aktivnosti / Popusti za PR događaje / U toku je upis XIX generacije polaznika Londonske škole za odnose s javnošću

U toku je upis XIX generacije polaznika Londonske škole za odnose s javnošću

LSPR_noviLondonska škole za odnose s javnošću, koja u Srbiji postoji već deset godina, upisuje XIX generaciju polaznika. Predavanja će trajati od 26. oktobra do 7. decembra 2013. godine.  LSPR međunarodno priznatu diplomu polaznici dobijaju nakon odslušanih predavanja i položenog ispita.

Sva predavanja su kombinacija teorije i prakse. Pored teorijskog znanja, na predavanjima učesnici će imati priliku da se oprobaju davanju izjave pred kamerom, rešavanju krizne situacije, pisanju saopštenja za javnost, pripremi komunikacijskih projekata, organizaciji konferencije za štampu, poslovne večere i poslovnih susreta.

Londonsku školu za odnose s javnošću u Beogradu do sada je završilo više od 500 profesionalaca i to je jedini licencirani program ove vrste u našoj zemlji.

Rok za prijavu je 18. oktobar, a za sve dodatne informacije kontaktirajte agenciju Represent Communications na telefone 011/ 7152 – 500 i 7152 – 484 ili putem mejla lana.andric@represent.rs. 

About urednik

Još novosti

ARK Regional Branding Symposium – ‘’Znanje koje možeš da iskoristiš.’’

BEOGRAD, 12. MAJ 2018. – „ Znanje koje možeš da iskoristiš “ slogan je prvog …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *