Home / Aktivnosti / UNRULY Home predstavlja kako će izgledati “kuća budućnosti”

UNRULY Home predstavlja kako će izgledati “kuća budućnosti”

Koliko povezanih uređaja možemo imati u našem domu? Mnogo više nego što mislimo!

Londonsko preduzeće Unruly već neko vreme uživo prikazuje kako će izgledati kuća budućnosti. Sve je jasnije da će fraza “dodaj u korpu” biti jedna od najčešćih fraza, koju ćemo u budućnosti izgovarati u našim domovima.

Unruly je u samom centru Londona dizajnirao i opremio kuću od 185 kvadratnih metara, čija je svrha da posetiocima i pre svega oglašivačima predstavi uzbudljiv izgled budućnosti i da ih inspiriše na razmišljanje o tome, kako bi novu generaciju tehnologije mogli da upotrebe u okviru emotivnog obraćanja ljudima, kad se radi o domovima, isprepletenim pametnim uređajima. U “povezivom domu budućnosti” tako su u realnom životnom okruženju predstavljeni neki najuzbudljiviji uređaji i tehnologije budućnosti.

U kući se snimaju brojne zanimljive emisije, a rukovodilac projekta je Simon Gosling, futurista nagrađen tehnološkim oskarom, koji će biti jedan od predavača na SEMPL.

Simon je futurista u pravom smislu te reči. On je trend seter u oblastima veštačke inteligencije, virtuelne stvarnosti, internet uređaja i povezivih domova. Može se pohvaliti dugom listom klijenata, za koje je stvorio produbljeno interaktivno iskustvo: BMW, Charlotte Tilbury, Google, Lufthansa, River Island, Subway, Tate Modern, Ted Baker, Walmart i sl. Ove godine je dobio i oskara u oblasti tehnologija, nagradu tehnološki pionir godine (Tech Pioneer 2018).

Izvor: Sempl, Unruly Future Home

About urednik

Još novosti

LEKCIJE IZ EFIKASNOG MARKETINGA SA WARC NAGRADA 2018. GODINE

Effective Innovation Report 2018. WARC je objavio svoj godišnji izveštaj Effective Innovation Report 2018., koji …