Home / Aktivnosti / Popusti za PR događaje / Weekend Media Festival – попуст за чланове ДСОЈ

Weekend Media Festival – попуст за чланове ДСОЈ

Weekend-Media-Festival-Rovinj-2013Шести Weekend Media Festival, један од највећих регионалних фестивала комуникација, одржаће се ове године од 19. до 22. септембра у фестивалском простору старе Творнице дувана у Ровињу. Организатори фестивала потрудили су се да  и ове године доведу низ врло угледних предавача из региона и света.

Поред предавања и панел дискусија, програм овогодишњег WMF употпуниће и друга по реду регионална ревија креативности. BalCannes је одлична прилика агенцијама да презентују своје радове потенцијалним клијентима и прошире своје пословање изван матичне земље, а оглашивачима да добију увид у најбољу агенцијску праксу на тржиштима југоисточне Европе. Хрватско удружење друштава за тржишно комуницирање (ХУРА) и Weekend Media Festival позивају агенције из Србије да и ове године у Ровињу представе своје најбоље пројекте! Пријаве радова за BalCannes трају до 1. септембра 2013. године.

Више информација можете пронаћи на сајтовима BalCannes и Weekend Media Festival

Цена котизације за овогодишњи Weekend Media Festival износи 410 евра, док је цена за чланове и чланице ДСОЈ 350 евра + ПДВ (уз пријаву je неопходно послати и потврду о чланству).

O urednik

Pročitajte još

Webiz program poslovne edukacije od 6. do 8. novembra u Subotici

Od 6. do 8. novembra se u Subotici, u hotelu Galleria, održaće se Webiz program …

Jedan komentar

  1. Milim va sa mi o predstojecem Festivalu meija u rovinju na navedeni e mail posaljete profakturu, sa popustom za clanove

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *