Home / Aktivnosti / Popusti za PR događaje / Weekend Media Festival – popust za članove DSOJ

Weekend Media Festival – popust za članove DSOJ

Weekend-Media-Festival-Rovinj-2013Šesti Weekend Media Festival, jedan od najvećih regionalnih festivala komunikacija, održaće se ove godine od 19. do 22. septembra u festivalskom prostoru stare Tvornice duvana u Rovinju. Organizatori festivala potrudili su se da  i ove godine dovedu niz vrlo uglednih predavača iz regiona i sveta.

Pored predavanja i panel diskusija, program ovogodišnjeg WMF upotpuniće i druga po redu regionalna revija kreativnosti. BalCannes je odlična prilika agencijama da prezentuju svoje radove potencijalnim klijentima i prošire svoje poslovanje izvan matične zemlje, a oglašivačima da dobiju uvid u najbolju agencijsku praksu na tržištima jugoistočne Evrope. Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje (HURA) i Weekend Media Festival pozivaju agencije iz Srbije da i ove godine u Rovinju predstave svoje najbolje projekte! Prijave radova za BalCannes traju do 1. septembra 2013. godine.

Više informacija možete pronaći na sajtovima BalCannes i Weekend Media Festival

Cena kotizacije za ovogodišnji Weekend Media Festival iznosi 410 evra, dok je cena za članove i članice DSOJ 350 evra + PDV (uz prijavu je neophodno poslati i potvrdu o članstvu).

About urednik

Još novosti

ARK Regional Branding Symposium – ‘’Znanje koje možeš da iskoristiš.’’

BEOGRAD, 12. MAJ 2018. – „ Znanje koje možeš da iskoristiš “ slogan je prvog …

One comment

  1. Milim va sa mi o predstojecem Festivalu meija u rovinju na navedeni e mail posaljete profakturu, sa popustom za clanove

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *