Home / Aktivnosti / ZLATNA SABRE NAGRADA ZA „JEDNU KNJIGU ZA MIR“

ZLATNA SABRE NAGRADA ZA „JEDNU KNJIGU ZA MIR“

Projekat „Jedna knjiga za mir“ agencije New Moment osvojio je zlatnu Sabre nagradu za PR u kategoriji „Multikulturalni marketing“.

Agencija New Moment osvojila je još jednu nagradu za projekat „Jedna knjiga za mir“. Ovoga puta u pitanju je zlatna Sabre nagrada za PR u kategoriji „Multikulturalni marketing“.
SABRE nagrade predstavljaju najveći svetski program nagrada iz oblasti PR-a. Svake godine, konkurencija radova se povećava, a ove godine se mogu pohvaliti sa preko 2500 prijavljenih projekta iz domena odnosa sa javnošću. Stručni žiri, sačinjen od PR profesionalaca iz celog sveta, nagradio je one najizuzetnije, a svečana dodela nagrada održala se u Pomorskom muzeju u Ametrdamu.
Projekat „Jedna knjiga za mir” nastao je u saradnji agencija New Moment i Y&R Dubai, a osmišljen je za Međureligijsko vijeće u Bosni i Hercegovini, sa ciljem da se sruše verske predrasude i podigne svest o važnosti međusobnog razumevanja i međureligijskog dijaloga. Jedna knjiga za mir okuplja učenja iz svetih knjiga Biblije i Kurana, pokazujući uporednim predstavljanjem stihova koliko su verska učenja tih knjiga zapravo – slična. Svrha ove knjige je da, pokazivanjem sličnosti koje postoje između dve religije, oživi dijalog između religija, podstakne razgovor između ljudi i doprinese uspostavljanju mira.

Do sada, projekat „Jedna knjiga za mir“ osvojio je brojne nagrade na najprestižnijim svetskim festivalima kreativnosti i marketinga, kao što su Cannes Lions, ICCO, Eurobest, Epica Awards, Sempl, BalCannes, Golden Drum, UEPS i DSOJ.

About urednik

Još novosti

DIDS 2019 na krilima digitalne transformacije

Jubilarna deseta konferencija Dan internet domena Srbije – DIDS 2019 biće održana 5. marta u …