Home / Aktivnosti / Eventiada IPRA GWA 2020 – konkurs za prijave radova

Eventiada IPRA GWA 2020 – konkurs za prijave radova

Otvoren je konkurs za prijavu radova za jednu od najvećih nagrada za komunikacije u Istočnoj Evropi, Centralnoj Aziji i ZND – Eventiada IPRA GWA.

Eventiada IPRA GWA je regionalni partner IPRA Golden World Awards globalnog takmičenja koje od 1990. godine održava Međunarodno udruženje za odnose s javnošću (IPRA), jedno od najstarijih udruženja u industriji, koje uspostavlja standarde za odnose s javnošću od 1955. godine i sarađuje sa UN-om od 1984.

Ove godine Eventiada IPRA GWA pridružila se IPRA Golden World Awards u podršci održivom razvoju. Program sada uključuje kategorije za izvanredne kampanje koje podržavaju UN-ove ciljeve održivog razvoja i mnoge nove korporativne nagrade. Po prvi put, pored Grand Prix, međunarodni žiri će dodeliti Grand Prix za održivi razvoj.

Konkurs za prijavu radova otvoren je 19. avgusta i trajaće do 16. novembra 2020. godine. Svečana ceremonija dodele nagrada planirana je za 4. decembra 2020. godine.

Aleksej Safronov, predsednik Eventiada IPRA GWA, generalni direktor Orta Communications Group je ovim povodom istakao da „Eventiada IPRA GWA konstantno raste, samo prošle godine 13 zemalja Istočne Evrope, ZND i Centralne Azije pridružilo se našem takmičenju za izvrsnost u komunikacijama. Ove godine smo srećni što predstavljamo ažurirane kategorije, sa više nagrada za korporativni, društveni i javni sektor. Takođe nam je drago što smo se pridružili IPRA-u u podršci održivom razvoju. Dodeljujemo nagrade za izvanredne kampanje koje podržavaju UN-ove ciljeve održivog razvoja, uključujući namenski Grand Prix. Međunarodni žiri Eventiada IPRA GWA raduje se odabiru i proslavi najboljih kampanja iz celog regiona. I, kao i do sada, nastavljamo da ocenjujemo najbolje studentske radove, deleći viziju nove generacije o svetu u kojem živimo i njegovoj budućnosti. “

Svetlana Stavreva, predsednica IPRA-e: “COVID-19 nas je uverio da budućnost neće biti tako ugodna kao prošlost – za nas, za naše klijente, za našu industriju i za naše zajednice. Uloga PR profesije je redefinisana, preko granica i soba za sastanke, u društvu i u okviru novih medijskih kanala. Danas naš rad treba da se bavi ne samo strateškim pitanjima i vrednostima organizacije i brenda za koji smo odgovorni, već i da osigura da se komunikacija zasniva na istini, većoj svrsi, relevantnosti i etici. Dugoročni odnos između IPRA-e i UN-a, kao i UN-ovi ciljevi održivog razvoja, pružaju savršen okvir za PR stručnjake za drugačiji rad i bolji odgovor na novu realnost. Veoma smo srećni što je Eventiada IPRA GWA, najveći program nagrađivanja komunikacija u regionu, deo ovog procesa.”

Dušan Stojaković, predsednik Upravnog odbora Društva Srbije za odnose s javnošću, biće ovogodišnji član žirija za dodelu nagrada Eventiada IPRA GWA.

Možete prijaviti svoje radove u sledećim kategorijama:

  1. Outstanding Campaigns Supporting UN SDGs
  2. Practice Areas Awards
  3. Special Categories Awards
  4. Personal Categories Awards
  5. Contribution to Communications Industry Categories
  6. Media Categories
  7. Best Youth Campaigns

U izbor za nagrade ulaze kampanje realizovane od 1. septembra 2019. do 1. septembra 2020. godine, radovi se dostavljaju na engleskom jeziku putem veb stranice: www.eventiada.com.

 

O nagradi:

Eventiada IPRA GWA je najveća komunikacijska nagrada u Istočnoj Evropi, ZND i Centralnoj Aziji, dodeljuje se od 2011. Godine 2020. Eventiada IPRA GWA pridružuje se IPRA Golden World Awards nagradama u podršci UN-ovim ciljevima održivog razvoja.

Eventiada IPRA GWA je regionalni partner IPRA Golden World Awards, globalnog takmičenja koje od 1990. godine organizuje Međunarodno udruženje za odnose s javnošću (IPRA), jedno od najstarijih udruženja u industriji, koje postavlja standarde za ovu industriju od 1955. godine i sarađuje sa UN-om od 1984.

Eventiada IPRA GWA organizuju Orta Communications Group i Međunarodno udruženje za odnose s javnošću (IPRA) uz podršku nacionalnih komunikacionih udruženja iz 13 zemalja: Jermenije, Azerbejdžana, Belorusije, Bugarske, Mađarske, Kazahstana, Poljske, Rusije, Srbije, Tadžikistana, Ukrajine, Hrvatska i Estonija.

About urednik

Još novosti

Eventiada IPRA GWA će po prvi put objaviti PR Visionnaire nagradu za lični doprinos, i proširiti listu nominacija za podršku UN SDG-ovima

Najveća nagrada za komunikacije u Istočnoj Evropi, Centralnoj Aziji i ZND – Eventiada IPRA GWA …