Home / Aktivnosti / FOCUS – konferencija o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi i javnim kompanijama

FOCUS – konferencija o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi i javnim kompanijama

Pozivamo vas da učestvujete online na FOCUS konferenciji o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi i javnim kompanijama koja će se održati 25. i 26.11.2020. od 09:30 do 13:00 sati.

Ovogodišnje 6. izdanje FOCUS konferencije organizuju Apriori Institut za integrisano-inkluzivne komunikacije jugoistočne Evrope i Konrad Adenauer Fondacija. Kotizacija za ovogodišnje online učestvovanje se ne naplaćuje, a osigurano je i prevođenje onih koji će govoriti na engleskom jeziku.

Ukoliko s Vaše strane postoji interes, prijaviti se možete od 16.11. od 12:00 na službenoj stranici konferencije www.focus-conference.eu.

Nakon evidentiranja Vaše registracije, dva dana pre početka konferencije očekujte da će Vam od strane tehničkog koordinatora konferencije biti upućen link za učestvovanje.
Osim brojnih predavača iz regije, istakli bi da će na konferenciji govoriti: Tina Zournatzi, direktorica odela strateških komunikacija u Evropskoj komisiji; Erik den Hoedt, direktor službe za javne komunikacije i informacije Vlade Holandije; Vincenzo Le Voci, glavni sekretar Venice Club-a Holger Haibach, direktor kancelarije Fondacije Konrad Adenauer za Hrvatsku i Sloveniju.

Ako želite saznati više o FOCUS konferenciji, možete nas pratiti i na službenim Facebook stranicama.

Verujem da ćete uprkos svojim obvezama pronaći vremena i poslušati ključne poruke o smernicama i primerima iz prakse koji Vas mogu inspirisati, ali i informisati u kom smeru danas ide komunikacija javne uprave i javnih kompanija. Besplatno online učestvovanje osigurali su: Konrad-Adenauer Fondacija, Press Clipping agencija za praćenje i analizu medijskih objava i agencija Apriori World.

Program:

About urednik

Još novosti

Eventiada IPRA GWA će po prvi put objaviti PR Visionnaire nagradu za lični doprinos, i proširiti listu nominacija za podršku UN SDG-ovima

Najveća nagrada za komunikacije u Istočnoj Evropi, Centralnoj Aziji i ZND – Eventiada IPRA GWA …