Drage koleginice i kolege,

Obaveštavamo vas da je danas 1. marta 2016. godine raspisan konkurs za 19. po redu dodelu godišnjih nagrada Društva Srbije za odnose s javnošću – PRiZNANJE 2016.

Rok za prijavu radova je 04. april, a nagrade će biti svečano dodeljene na tradicionalnom godišnjem PRijemu, krajem maja ove godine.

Update: Rok za prijavu radova je 08. april.

Svu potrebnu dokumentaciju, potvrdu o saglasnosti klijenta, saglasnosti agencije saradnika kod integrisanih kampanja kao i e-formular možete pronaći ispod teksta.

Sa zadovoljstvom očekujemo vaše prijave. Za sve informacije u vezi sa PRiZNANJEM 2016 obratite se sekretaru Društva Ivani Mijatović na mail drustvo@pr.org.rs

*****
Svi radovi #PRijem2016

Finalisti #PRijem2016

*****

Žiri za dodelu nagrada PRiZNANjE 2016 Pravilnik za dodelu nagrada PRiZNANJE 2016

Konkurs za dodelu nagrada PRiZNANjE 2016


Potvrda o saglasnosti klijenta (šalje se potpisana skenirana verzija zajedno sa ostalom dokumentacijom)

Potvrda o saglasnosti agencije ( kod integrisanih kampanja – šalje se potpisana skenirana verzija zajedno sa ostalom dokumentacijom)


*****

Prijavljivanje radova u kategoriji „dr Dragutin Vračar”, za najbolji akademski rad iz oblasti odnosa sa javnošću potrebno je podneti

  • Popunjeni obrazac koji možete preuzeti ovde
  • Pismenu preporuku mentora, koja se dostavlja uz prijavu;
  • Integralnu verziju rada;

Za prijavljivanje u ovoj kategoriji ne plaća se kotizacija.

*****

Kandidata za kategorije Srđan Đurić i komunikator godine,  predlažu članovi DSOJ do roka koji je Javnim konkursom propisan za sve kategorije.

Prijave za ove dve kategorije treba da sadrži opis i obrazloženje kandidature do 1000 reči. Za prijavljivanje u ovim kategorijama ne plaća se kotizacija.

Popunjeni obrazac koji možete preuzeti ovde je neophodno poslati na mail: drustvo@pr.org.rs