Home / Aktivnosti / PRILIKA 2019 – Irena Trifunović: Najbolji PR u automobilskoj industriji

PRILIKA 2019 – Irena Trifunović: Najbolji PR u automobilskoj industriji

Predstavljamo vam PRilika govornike.

Irena Trifunović, Opelova menadžerka za marketing i komunikacije prva je dobitnica nagrade za najboljeg PR menadžera u auto industriji u Srbiji. Upravo o tome koliko je tesko zadovoljiti potrebe velike kompanije kakav je Opel, medija u Srbiji i upravljati marketingom kompanije za tržišta Srbije, Crne Gore, Makedonije I Albanije – Irena će nam govoriti na Prilici.
Pitaćemo je i kako se PR menjao za proteklih 10 godina i na koji način tako uspešno radi sa medijima jer je nagradu koju je dobila ustanovila Asocijacija automobilskih novinara Srbije i prvi put dodelila Ireni sa obrazloženjem da ima najbolje ostvarenu komunikaciju sa novinarima, kao i da je uložila najveći trud za promociju brenda.
Razgovor sa Irenom vodiće Milica Đokić, potpredsednica Društva Srbije za odnose s javnošću.

Jedanaestu po redu konferenciju Prilika, pod nazivom “Umetnost komunikacije”, Društvo Srbije za odnose s javnošću organizuje  25. oktobra 2019. godine u Svečanoj sali Beogradskog sajma u Beogradu sa početkom u 10:00 časova.

Informacije o programu i načinu prijave na konferenciju možete saznati na sajtu prilika.pr.org.rs ili putem mejla drustvo@pr.org.rs.

About urednik

Još novosti

Eventiada IPRA GWA će po prvi put objaviti PR Visionnaire nagradu za lični doprinos, i proširiti listu nominacija za podršku UN SDG-ovima

Najveća nagrada za komunikacije u Istočnoj Evropi, Centralnoj Aziji i ZND – Eventiada IPRA GWA …