Home / Aktivnosti / PRILIKA 2019! – O novim trendovima u industriji komunikacija govoriće najveći stručnjaci iz regiona i Evrope

PRILIKA 2019! – O novim trendovima u industriji komunikacija govoriće najveći stručnjaci iz regiona i Evrope

Jedanaestu po redu konferenciju Prilika, pod nazivom “Umetnost komunikacije”, Društvo Srbije za odnose s javnošću organizuje  25. oktobra 2019. godine u Svečanoj Sali Beogradskog sajma u Beogradu.

Ovogodišnja konferencija sa sloganom „Umetnost komunikacije“ baviće se komunikacijama u budućnosti, digitalizacijom i digitalnom komunikacijom, novim modelima komunikacije za medijska partnerstva, stanjem PR struke kod nas i u svetu itd., a sve to u cilju boljeg razumevanja kakva transformacija u komunikaciji nas očekuje narednih godina.

Detalje o programu možete pronaći na linku: http://prilika.pr.org.rs/

Među učesnicima ove godine publika će imati priliku da čuje Oguza Kusa, komunikologa sa Univerziteta u Instambulu, stručnjaka za digitalne trasformacije, Jelenu Mihelčić, šeficu PR tima agencije Bruketa&Žinić&Grey; Marka Škorića, specijalistu za komunikacije u kompaniji Nordeus i Ranka Vučinića, iz agencije Priredba.

Kakvi su modeli komunikacija za medijska partnerstva saznaćete od Alene Grozdanić iz Adria Medie, Irena Trifunović iz Opela govoriće na temu PR-a u automobilskoj industriji a Nurdor Srbija predstaviće svoju uspešnu Pruži korak call to action kampanju.

Na temu transformacija platformi komunikacija za generacije koje dolaze svoje stavove podeliće Aleksa Radonjić, United Media – Vida, Đorđe Trbović, IDJ TV, Galeb Nikačević, NOIZZ, Slavica Pešić, Muzej Savremene umetnosti i Stefan Despotović, Naftna industrija Srbije.

Tips&Tricks za digitalne komunikacije otkriće nam Nevena Martinović, Confluence Property Management i Anastasija Stasha Đurić, influenserka.

Digital element predstaviće rezultate istraživanja stanja PR struke.  Autorke Tamara Vlastelica, Fakultet organizacionih nauka u Beogradu i Danijela Lalić, Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu promovisaće svoju najnoviju knjigu Korporativne komunikacije za primer.

Informacije o programu i načinu prijave na konferenciju možete saznati na sajtu prilika.pr.org.rs ili putem mejla drustvo@pr.org.rs.

Vidimo se na PRilika 2019!

 

About urednik

Još novosti

Eventiada IPRA GWA će po prvi put objaviti PR Visionnaire nagradu za lični doprinos, i proširiti listu nominacija za podršku UN SDG-ovima

Najveća nagrada za komunikacije u Istočnoj Evropi, Centralnoj Aziji i ZND – Eventiada IPRA GWA …