Home / PRilika / PRilika 2013

PRilika 2013

Fotografija_glavnaZadovoljstvo nam je da najavimo 5. godišnju međunarodnu konferenciju Društva Srbije za odnose s javnošću ”Telekom Srbija PRilika 2013” koja će se održati u Hotelu Zira u Beograd od 15. do 16. novembra 2013. godine, pod nazivom ”Snaga reputacije – koliko vredi reputacija danas?”.

Obeležavajući prvi jubilej, na petogodišnjicu stručne konferencije koja okuplja PR i komunikacijske profesionalce iz Srbije i regiona, i ove godine uz brojne domaće, regionalne i inostrane stručnjake, daćemo odgovore na goruća pitanja iz struke odnosa s javnošću. Više detalja o samoj konferenciji možete pronaći OVDE.

Konferencija je besplatna za članove DSOJ, a kotizacija za nečlanove iznosi 5.000 dinara.

Članovi Društva se za konferenciju prijavljuju slanjem e-mejla na adresu drustvo@pr.org.rs, dok nečlanovi  treba da izvrše uplatu kotizacije od 5.000 din na račun 160-127612-02 (Banca Intesa).

Očekujemo vas!

Za sve informacije u vezi sa konferencijom Telekom Srbija PRilika 2013 budite slobodni da kontaktirate sekretara Društva Srbije za odnose s javnošću, Dunju Obradović, putem e-mail adrese: drustvo@pr.org.rs.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *