Home / PRilika / PRilika 2014

PRilika 2014

banerZanimljive teme, vrhunski predavači, druženje i odlična atmosfera – samo su neki od razloga zbog kojih ne biste trebali da propustite ovogodišnju konferenciju PRilika 2014.

Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ) organizuje 7. i 8. novembra u Zvezdara Teatru u Beogradu, šestu međunarodnu konferenciju pod nazivom „Komunikacija na (s)ceni”.

Kao i svake godine, stručna konferencija okupiće na jednom mestu PR i komunikacijske profesionalce iz Srbije i regiona, a uz brojne domaće, regionalne i inostrane stručnjake daćemo odgovore na goruća pitanja iz struke odnosa s javnošću.

Cena kotizacija za članove DSOJ iznosi 5.000, a za nečlanove 10.000 dinara. Za tri i više kotizacija odobren je popust od 10%, a za deset i više 20%.

Članovi srodnih udruženja iz zemalja u regionu (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina) – plaćaju cenu kao i članovi DSOJ, a na osnovu Protokola o regionalnoj saradnji. Članovima UNS, NUNS, UEPS, IAB Srbija, IAA Srbija, Srpske asocijacije menadžera i drugih srodnih udruženja u regionu odobren je popust na kotizaciju u visini od 10%.

Program konferencije preuzmite OVDE. Rezervišite svoju PRiliku na vreme!

Za sve informacije u vezi sa konferencijom PRilika 2014 budite slobodni da kontaktirate Ivanu Parčetić Mitić na mejl drustvo@pr.org.rs.

******

za fb2 (2)

ZA FB (2)